top of page

Plattegronden van de appartementen

Soms voelt een huis meteen als thuis. Een plek waar je je direct bij binnenkomst op je gemak voelt. Een eigentijdse woning die uitnodigt om heerlijk weg te dromen. In gedachten vul je stiekem al die lichte, zonovergoten vertrekken met je eigen meubels. In je buik springt een vrolijke verhuiskriebel, waardoor je het liefst nog vandaag je spullen zou inpakken. 

6 plg.jpg

Begane Grond

In het appartement is de woonkamer het kloppende hart van het huis. Heerlijk ravotten met de (klein) kinderen, gezellig eten met de familie of ’s avonds knus met z’n tweeën een filmpje kijken op de bank. Vanuit de open keuken heb je bovendien direct contact met je gasten, zodat je tijdens het koken niets hoeft te missen. Meer gasten over de vloer dan verwacht? Dan biedt, bij de appartementen op de begane grond, de achter en voortuin altijd uitkomst bij mooi weer. 

Keuken Zonneheuvel.jpg

Keuken naar wens

Juist bij een open keuken is de keuze van de indeling en het keukenmeubilair zeer belangrijk.  Standaard wordt de keuken (type: Nobile 'parel wit' met zwart composiet blad)  en voorzien van de nodige aansluitingen en apparatuur van Bosch.

Baden in luxe

De badkamer en het toilet worden luxe uitgevoerd met tegelwerk tot aan het plafond en sanitair van een mooie kwaliteit. Uiteraard heeft u zicht op mooie vloer- en wandtegels. Het separate toilet is ruim en uitgevoerd met sanitair van Villeroy en Boch.

hans badkamer.jpg

De getoonde kast onder de wastafel is optioneel, raam alleen bij de hoekappartementen

bottom of page